„Tetszett az előadás a szép zeneszámok miatt. A legutolsó, amit Erika néni játszott nagyon szép volt. Jó volt hallgatni a duetteket is a zongorakísérettel.”

(Sz. Emese 10 éves)

„Nekem minden nagyon újdonság volt, mert én zongorista vagyok. Nagyon tetszett a koncert és szépek voltak a zenedarabok. Tetszettek a kérdések és a válaszok is!”

(G. Gréta 11 éves)

„Szerintem egy nagyon érdekes és jópofa előadás volt. A darabok egytől egyig nagyon szépek voltak, amiket a nézőkhöz intézett kérdések még érdekesebbé tettek. Jó volt, amikor a tanároktól és a gyerekektől is kérdeztek különféle dolgokat. A kedvenc darabom az előadásból J.S.Bach műve volt. Örültem, hogy a darabot már ismertem és együtt dúdoltam magamban az elődókkal.”

(Lin JiaZhen 12 éves)

„ Tetszett az előadásban, hogy voltak kezdők és gyakorlottabbak, több éve muzsikáló diákok is. Szépek voltak a darabok, megérte tehát, hogy elmentem az előadásra. Jó volt, hogy a hangszereket bemutatták nekünk. Újra kipróbálhattam, mit tudok én ezekről a hangszerekről már és ezeket újabb ismeretekkel egészíthettem ki!”

(F. Levente 12 éves)

„Tetszett, hogy mindkét tanár már régóta tanít a hangszereken és örömmel játszanak ők is és növendékeik is. Érezhető volt, hogy jól össze voltak már „hangolódva”. A hegedű azért tetszett, mert bárhol elő lehet venni és gyorsan is lehet rajta játszani. A cselló a jellegzetes külsőjével sokkal nagyobbnak tűnt.”

(T. Gréta 13 éves)

„Az esti sötétedés miatt szép hangulatos volt a lámpák félhomályossága. Tetszett, hogy a zeneszámok nem csak úgy jöttek egymás után, hanem volt amikor megkérték a hangszereseket, hogy mondják el, miért azt a hangszert választották. Az is tetszett, hogy a nézőket is belevonták a történésekbe.”

(Sz. Csenge 13 éves)

„Nagyon hangulatos volt ez a koncert. Nekem nagyon tetszett, hogy mindenki mesélt a hangszeréről és arról, hogy miért választotta éppen azt a hangszert. Mivel én zongorázom érdekes volt hallgatni másfajta hangszereket is. Ezért még jobban élveztem a koncertet. Mindenki nagyon jól játszott. A koncert közben lévő kérdések jól feldobták a hangversenyt. Én is tudtam szerezni cuki teknőst a jó válaszomért, amit már ki is raktam a szobámba!”

(M. Eszter 13 éves)

„Mivel én más hangszeren játszom, nagyon érdekes volt meghallgatni, hogy mások miért éppen a saját hangszerüket választották. Sok érdekeset megtudtam a hegedűről és a csellóról. Örülök, hogy elmentem a koncertre"

(S. Veronika 15 éves)

 


A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Ahol megtalál minket

 

1033 Budapest, Harrer Pál u. 7.
Tel.: +36 1 388 8569
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás:
Hétfő - péntekig: 9.00 - 19.30

Térítési díjak befizetésével
kapcsolatban:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Fenntartónk és működtetőnk:
 

Partnereink

 

 

 

 


 

"Sasfiókák" pályázat

Beszámoló

Képzőművészeink tanulmányútját a 

támogatta.

AZ ADATKEZELÉSI TEVÉKENYSÉGEK NYILVÁNTARTÁSA

Iránytű

Az Észak-Budapesti Tankerületi Központ
információs kiadványa

Óbuda

Újpest

Hivatali órák

Hétfő:      
Kedd:
Szerda:
Csütörtök: 
Péntek:

9 - 16
9 - 16
9 - 16
9 - 16
9 - 14

 

Impresszum

Aelia Sabina AMI
1033 Budapest, Harrer Pál u. 7.
tel.: +36 1 388 8569

 


Az oldalon megjelenő tartalom az Aelia Sabina AMI és az Aelia Sabina Zeneiskolai Alapítvány tulajdona. Az aeliasabina.hu oldalain megjelenő tartalmak engedély nélküli felhasználása, publikálása jogi következményekkel jár.

 

Maradjunk kapcsolatban

Youtube