Szívesen teszünk eleget a felkérésnek, hogy pár mondatot írjunk arról, mit is jelent családunkban a zenetanulás. Ezzel hálánkat is kifejezzük a zeneiskola és tanárai felé.

Négy fiunk mindegyike az Aelia Sabina AMI keretei között tanult illetve tanul zenét. 16 éve járnak oda a gyerekeink. A legfontosabb, amit kaptak, az a zene szeretete, az igény arra, hogy zenéljenek és zenét hallgassanak. Biztosak vagyunk abban, hogy ez hozzájárul ahhoz, hogy teljesebb emberek legyenek. A másik a fegyelem, ami nem csak az egyéni tanulásban, hanem az együtt zenélésben valósul meg – itt elsősorban a Kovács Tibor vezette ütőzenekarra gondolok, ahol a három nagy gyerekünk, Lőrinc, Vilmos és Brúnó évek óta zenekari tag, de említhetem a kamarazenélést is, mint szintén „közösségi” eseményt.

Nem kis részt tesz ki a tanárokkal való kapcsolat. Megható tudni és átélni, milyen sokat tett hozzá Lőrinc fiunk fejlődéséhez a Topa Katival való szeretetteljes és sikeres tanár-diák, inkább mentor-tanítvány viszony, amelyben nagy szerepet játszott Kati mély emberismerete és pszichológiai érzéke, valamint az, ahogy személyre szabottan választotta ki Lőrinc számára a darabokat és menedzselte pályafutását. Hasonlóan fontos és élményszerző az ütőzenekarban való részvételük, ami Kovács Tibor és Iván Gábor érdeme. A koncertek és annak idején a neerpelti fesztiválon való részvétel nagyon sokat jelentett nekik. Legkisebb fiunk, Boldizsár pedig Király Miklós zongoratanár szerető, de szigorú figyelme alatt áll.

Minden alkalommal örömmel veszünk részt minden lehetséges koncerten, így a zeneiskola tanárainak hangversenyén is.

Sok erőt és kitartást kívánunk Mindenkinek a következő 50 évhez!

 

 

Nyáry Péter

Ahol megtalál minket

 

1033 Budapest, Harrer Pál u. 7.
Tel.: +36 1 388 8569
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás:
Hétfő - péntekig: 9.00 - 19.30

Térítési díjak befizetésével
kapcsolatban:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Fenntartónk és működtetőnk:
 

Partnereink

 

 

 

 


 

"Sasfiókák" pályázat

Beszámoló

Képzőművészeink tanulmányútját a 

támogatta.

AZ ADATKEZELÉSI TEVÉKENYSÉGEK NYILVÁNTARTÁSA

Iránytű

Az Észak-Budapesti Tankerületi Központ
információs kiadványa

Óbuda

Újpest

Impresszum

Aelia Sabina AMI
1033 Budapest, Harrer Pál u. 7.
tel.: +36 1 388 8569

 


Az oldalon megjelenő tartalom az Aelia Sabina AMI és az Aelia Sabina Zeneiskolai Alapítvány tulajdona. Az aeliasabina.hu oldalain megjelenő tartalmak engedély nélküli felhasználása, publikálása jogi következményekkel jár.

 

Maradjunk kapcsolatban

Youtube